Меню
Меню

Плащане и Доставка

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Плащане

Поръчките през онлайн магазин Moni-textil.com можете да заплатите по един от следните начини:

1. Наложен платеж - при получаване на пратката е необходимо да заплатите на куриера в брой стойността на Вашата поръчка + доставката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим вашата поръчка.

2. Банков превод - преди да изпратим пратката към вас е необходимо да заплатите стойността на поръчката Ви чрез банков превод по сметката на Хоум текс интериори с ЕООД. Доставката ще заплатите на куриера при получаване на пратката. Таксата за доставка се определя според тарифите на куриерската компания в зависимост от теглото на пратката и адреса, до който желаете да доставим вашата поръчка.

Данни за банковия превод :

IBAN: BG39UNCR70001523454305

BIC: UNCRBGSF


Основание за плащане: номер на поръчката и Вашите 2 имена

3. С дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал на Борика

Доставка

Вашите поръчки доставяме чрез услугите на куриерска компания SPEEDY до всяка точка на страната. При финализиране на поръчката си, може да изберете доставка до избран от Вас личен адрес или до офис на SPEEDY.

Таксата за доставка се определя според тарифитите на куриера в зависимост от обема на пратката и населното място, към което трябва да се изпрати. След направената от вас поръчка, оператор на Мони Текстил ще се свърже с вас за уточняване на таксата за доставка.

Срокът на доставка зависи от населеното място, където трябва да се достави стоката - от 1 до 7 дни.

Поръчките се обработват до 16:30 ч. от понеделник до петък. Поръчките, получени след 16:30 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени след 16:30 ч. в петък, както и поръчки заявени в събота, неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.

Доставката на поръчки на стойност над 150 лв. е БЕЗПЛАТНА.

Сравнение на продукти